Вита Морена стана мама

Причината за “мълчанието” на Вита Морена в последно време и за намаленото присъствие на същата в социалните мрежи е, че стана майка 🙂

Преди няма и два месеца семейството ни се обогати с още една малка, здрава и очарователна Морена, която обаче изисква доста внимание и грижи. Това доведе до спад в потока статии в сайта, но майка ѝ упорито се опитва да “открадне” по малко време за себе си и съответно за писане.

Затова и се създаде новата категория – Дневникът на Мама, където ще споделям аз – като новоизпечена майка, наблюденията, вълненията и премеждията си.

Важно е да се отбележи, че майчинството ми до огромна степен е повлияно от датския модел на отглеждане на майки и деца, поради факта, че семейството ни живее в Копенхаген (както повечето читатели на Вита Морена вече знаят).

mde

Затова не се сърдете, когато занапред ще правя сравнения между българското майчино и детско състояние и датското. Честно казано, разликите са толкова големи и понякога фрапиращи, че може цяла книга да се напише, но засега ще започна със статиите.

Можете да пишете, за да споделяте или питате каквото ви е на душа на редакционния имейл на сайта – editors@vitamorena.com, ще отговоря на всички, както и ще публикувам разкази на други родители, ако имат желание да споделят историята си с аудиторията ни.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s