Има ли такова нещо като лесно гладене?

Philips Bulgaria изненада посетителите на традиционното събитие за висок клас дрехи втора употреба Basics Market, като организира състезание по лесно гладене.

Надпреварата се случи в три кръга, под наслов „добре дошли в света на лесното гладене“ и предизвика участниците да покажат бързина и сръчност, както и да усетят колко приятно може да бъде гладенето с новото поколение ютии Philips с парогенератор.

Водещ на събитието беше Мария Силвестър, която внесе необходимата за всяка подобна инициатива доза хумор. Умело навигираше участниците през трите кръга на състезанието, така че играта да бъде интересна и забавна, а и напълно честна и според правилата.

Mariya_Silvester

Първият кръг показа бързината на записалите се в надпреварата, като целта беше да изгладят колкото е възможно по-голям обем дрехи от четири различни материи, за най-кратко време.

Вторият кръг пък предложи на публиката лесно гладене на специфични материи като коприна, щампи, плисета.

В рамките на трети кръг състезателите гладиха тренчове, тъй като темата на базара Basics market тази есен мина под знака на връхните дрехи.

The_winner

В оспорваната надпревара взеха участие 6 човека, като накрая трима от тях са сдобиха с новото поколение ютии Philips с парогенератор, които се отличават с лекота, мощна и непрекъсната пара и една оптимална температура за гладенето на всякакви материи.

Ютиите с парогенератор на Philips могат да изгладят всички материи, дори и най-деликатните, само със силата на мощната и постоянна пара, излизаща от лека ютия с не залепваща плоча, а по-дебелите дрехи се изглаждат и освежават с лекота.

#Philipseasyironing

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s