Традиционната красота на полякините през нов прочит

Всяка култура има своите усточиви традиции както в обичаите, така и в стандартите за красота. С удоволствие се потопихме в модерния прочит на народните традиции в облеклата и аксесоарите на полякините. Проектът е дело на фотографа Ula Kóska и гримьорът Beata Bojda.

Целта на двете дами е да покажат традиционните носии и типични елементи за полската култура през нов поглед, който не само да ги направи по-адекватни на съвременния свят, но и да покаже колко красота и стил се крият в класическите полски мотиви от женското облекло.

Насладете се на пиршеството от ярки цветове, смели решения и нестандартни форми:

slavic-wreaths-polish-folklore-ula-koska-beata-bojda-10slavic-wreaths-polish-folklore-ula-koska-beata-bojda-9slavic-wreaths-polish-folklore-ula-koska-beata-bojda-8slavic-wreaths-polish-folklore-ula-koska-beata-bojda-7slavic-wreaths-polish-folklore-ula-koska-beata-bojda-6slavic-wreaths-polish-folklore-ula-koska-beata-bojda-5slavic-wreaths-polish-folklore-ula-koska-beata-bojda-4slavic-wreaths-polish-folklore-ula-koska-beata-bojda-3slavic-wreaths-polish-folklore-ula-koska-beata-bojda-2slavic-wreaths-polish-folklore-ula-koska-beata-bojda-1

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s