Нова колекция с ново послание от H&M

Есента вече е тук, а с нея и нуждата от поне един чифт нови ботички, топло яке, удобен панталон и няколко блузи за разнообразие.

H&M се стремят през всеки сезон да предложат на клиентите си всичко необходимо и то да го направят така, че да искаш да си вземеш дори неща, от които нямаш нужда.

За новия сезон брандът стартира изключително приятна на първи поглед кампания за промотиране на есенната колекция, обозначена с хаштага #LadyLike.

Посланието е ясно и прекрасно – бъди такава, каквато искаш и само така ще си истински красива, секси и модерна.

Новата мода е, че мода няма. Всичко е позволено, стига да ти е удобно и да ти харесва.

Доста умно от страна на H&M, в клипа се акцентира и върху красотата на по-пищните и нетрадиционно изглеждащи жени. Видеото започва с едно едро дупе, чиято притежателка доволно се разхожда по бельо и искрено се наслаждава на образа си в огледалото. Кадрите се сменят бързо и показват различни типажи жени (актриси и модели като Lauren Hutton, Adwoa Aboah, Hari Nef, Pum Lefebure и др.), които показват колко е готино да бъдеш себе си.

Музиката към клипа е версия на „She’s a Lady“ на дуото Lion Babe, а самата Jillian Hervey – вокал на групата, е от най-забележимите персони във видеото, което е разбираемо с оглед на нейната фантастична прическа и харизматично излъчване.

От бранда също така приканват всички, които желаят да споделят какво за тях означава да бъдеш дама да публикуват пост в социалните мрежи с хаштага #LadyLike. Също така можете да разгледате и самата нова колекция дрехи на сайта на H&M или в магазините им.

One thought

  1. Pingback: Vita Morena

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s